torstai 8. syyskuuta 2016

Matka alkaa

Ajatukseni vaurastumisprojektista sai alkunsa loppukesällä 2016. Siitä lähtien on tullut pyöriteltyä Exceliä, luettua sijoituskirjoja ja seurattua muita blogeja ahkerasti, alkuvaiheen innostusta kuvastaen. Olen myös ottanut ensiaskeleita opitun siirtämiseksi käytäntöön. Blogin aloittaminen tuntui luontevalta konkreettiselta lisäaskeleelta.

Projektini pitkän aikavälin tavoite on mahdollistaa ansiotyöstä luopuminen. Vaikka pidänkin työstäni, elämässäni on harrasteita ja muita kiinnostuksen kohteita, joista pidän vielä enemmän. Haluaisin panostaa niihin merkittävästi enemmän aikaa, ja ehkäpä projektini lopulta mahdollistaa sen. Ja jos ei, niin onpa ainakin ollut mielenkiintoinen projekti...!

Blogini tarkoitus on toimia päiväkirjana, johon kirjaan omia havaintoja, menestyksiä, pettymyksiä ja ahaa-elämyksiä säästämisen ja sijoittamisen parissa. Toivottavasti niistä on hyötyä myös muille. Samalla se toimii alustana, jossa kokeneemmat saavat vapaasti opettaa minua paremmille tavoille :) Aion myös pitää blogissa kirjaa projektin kehittymisestä, esimerkiksi kuukausittaisen seurannan ja pitempiaikaisten tavoitteiden tarkastelun myötä.

Tervetuloa matkaseuraksi!

2 kommenttia: